نارسایی کلیه با فشار خون بالا چگونه آن را درمان توسط طب چینی

نارسایی کلیه با فشار خون بالا چگونه آن را درمان توسط طب چینی

امروز، من به شما یک داستان واقعی در مورد یک بیمار نارسایی کلیه که کردم تا فشار خون بالا به علت طولانی از لحاظ این بیماری بگویید. پس از مجموعه ای از درمان، بیماری او را به خوبی کنترل کرد، آن را یک معجزه است.
نام بیمار: SHARDA هاندا
جنسیت: زن
سن: 70
وضعیت تاهل: متاهل
کشور: هند
بیماری: نارسایی کلیه، کلیه، فشار خون بالا، کم خونی کلیه
در 14 فوریه سال 2015، SHARDA هاندا به بیمارستان ما برای اولین بار آمد. قبل از آمدن به اینجا او درمان در بیمارستان محلی خود را پذیرفته، و بیماری او یک بار کنترل کردم. با این حال، سرد کوچک القاء عود این بیماری و بدتر شدن آن. بنابراین او هیچ انتخاب دیگری جز برای درمان بیشتر به اینجا آمده. پس از درمان حدود یک ماه، بیماری او را به خوبی کنترل کرد، او حتی مانند یک فرد عادی به نظر می رسد.
علائم قبل از درمان و بعد از درمان:
قبل از: فشار خون بالا 150/110، پروتئین ++، مخفی + خون، سطح کراتینین سرم 404umol / L
بعد از: 120/80 بالا فشار خون، پروتئین +، خون مخفی، سطح کراتینین سرم 308 umol / L
درمان در بیمارستان ما:
از آنجا که عود بیماری او است به علت سرد است، بنابراین ما او را به برخی از گیاهان به منظور افزایش ایمنی و ضد التهاب او. بر اساس این مرحله، ما او یک سری از درمان را، آنها پا حمام درمانی، پزشکی دهان و دندان چینی و انما درمان هستند.
درمان هدف:
برای ترویج گردش خون، ترشحات سموم اضافی و مواد زائد از بدن، محافظت از کلیه ها باقی مانده از آسیب بیشتر و تعمیر کلیه های آسیب دیده.
جزئیات درمان:
پا حمام درمانی:
2times / روز، 45min / زمان، در این درمان هستند 12 نوع از گیاهان، از جمله membranaceus گون، ساقه پیچ امین الدوله و Rhizoma Dioscoreae Nipponicae وجود دارد
بیماریهای دهان چینی:
2times / روز، در این درمان هستند 16 نوع از گیاهان، از جمله شبه جینسنگ، کوکوس پوریا و عقرب وجود دارد
انما درمان:
2 بار / روز، 8 نوع از گیاهان در این درمان، از جمله ریواس خام، ریشه Ophiopognis و pilosula Codonopsis وجود دارد
اگر شما میخواهید بدانید که جزئیات بیشتر در مورد کسانی که درمان و یا نیاز به هر گونه کمک در درمان نارسایی کلیه، شما به انجمن خوش آمدید پیام زیر را ترک هستند، ما بهترین های ما سعی خواهد کرد به شما کمک کند.

تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 اسفند 1393 | نظرات ()